035 60 10 100

info@praktijkhoogsoestdijk.nl

Openingstijden:
ma: 8.00 - 17.00 uur
di  : 8.00 - 20.00 uur
wo: 8.00 - 17.00 uur
do : 8.00 - 20.00 uur
vrij: 8.00 - 18.00 uur

Privacy Regelement
Algemene Voorwaarden

De eerste afspraak

 

Voor het maken van een eerste afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer 035 6010100. Wanneer wij de telefoon niet kunnen beantwoorden, kunt u ons antwoordapparaat inspreken en wordt u binnen 24 uur teruggebeld. Ook is het mogelijk om via email info@praktijkhoogsoestdijk.nl te laten weten dat u een afspraak wil maken of informatie wenst.

Het is belangrijk dat u de eerste maal dat u onze praktijk bezoekt een verzekeringsbewijs en uw burger servicenummer met legitimatie meeneemt.

Of u voor vergoeding van de behandeling in aanmerking komt hangt af van het soort pakket dat u met uw Zorgverzekeraar hebt afgesloten. Wij raden u aan dit voorafgaande aan de behandeling bij uw Zorgverzekeraar te controleren. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die voortvloeien uit de behandeling.

Bij de eerste afspraak, is het voor ons prettig om snel een inzicht te krijgen in uw klachten. Daarom hebben wij voor verschillende behandelingen een intake formulier online gezet, zie Formulieren onder contact/formulieren. U kunt het door ons aangegeven formulier, voorafgaande aan uw behandeling, downloaden, printen en invullen. We kunnen dan de eerste keer dat u naar ons toe komt, snel met het onderzoek beginnen.

Wij verzoeken u voor uw eerste afspraak onze algemene voorwaarden door te lezen.

Share This